Sven Stevens

Alles over Fashion

Wie gebruiken rush poppers?

2 min gelezen
rush poppers

De rush poppers zijn heel populair bij verschillende doelgroepen. Vaak wordt het geassocieerd met homoseksuele mannen, maar het buiten die doelgroep ook heel populair. Denk bijvoorbeeld aan studenten, of oudere mensen die wat meer spanning willen in hun seks leven. Deze poppers worden door veel mensen gebruikt en is dus niet echt aan een soort doelgroep te verbinden. Wel is te halen dat het vooral wordt gebruikt door mensen die 18+ zijn, wat natuurlijk ook goed is, want met zo’n middel komt natuurlijk ook verantwoordelijkheid kijken. Het is een middel dat door alle hoeken uit de maatschappij wordt gebruikt en voor goede reden.

Hoelang blijft de werking van dit middel

Het middel rush poppers blijven meestal tussen de 1 tot 2 minuten voelbaar in het lichaam. Het is dus het perfecte middel voor een snelle ontspanning zonder dat je er uren aan vast zit. Je kunt dus ook gewoon door gaan met wat je aan het doen was zonder dat je helemaal van de kaart bent. Dit maakt het ideaal voor in de pauze of voor een avondje bij vrienden als je met de auto bent. Je hoeft niet rekening te houden met een bob bijvoorbeeld als je dit middel gaat gebruiken, terwijl dit bij alcohol wel moet. De korte duur van dit middel maakt het ideaal voor veel situaties.

rush poppers

Poppers gebruiken met je vrienden

Poppers zijn een heel leuk middel voor een avondje bij je vrienden thuis. Het is een lekker middel om te ontspannen en alles even te vergeten. Het is daarom ook zo populair onder jongeren geworden doordat je het makkelijk mee kan nemen en het is makkelijk en discreet te gebruiken. De kans dat je last krijgt van een kater is minimaal als je het niet overmatig gebruikt. Ideaal dus voor een door de weekse chill avond bij je vrienden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de volgende dag helemaal gaar bent en niet kunt functioneren. Probeer het eens een keertje uit en beleef het zelf.