Sven Stevens

Alles over Fashion

Altijd de tijd voor je werkzaamheden

2 min gelezen
Mindset coach

Het lijkt een modetrend te worden dat iedereen druk is, altijd hoor je dat iemand geen tijd heeft en het werk boven het hoofd groeit. Gespannen, stress en snel geïrriteerd zijn de kenmerken die men ervaart. Een telefoontje kan de hele boel op stelten zetten, eind van de dag ben je niet heel ver gekomen met je lijst werkzaamheden. Je ziet er nu al tegenop om morgen weer zo’n zelfde dag mee te maken, met de mindset coach zijn deze zogenaamde drukke dagen verleden tijd. Leer op een andere manier werken, en die oude niet werkende gewoontes af te leren.

Leef je leven anders

Dat het niet werkt wat je doet is nu wel duidelijk, door dag in dag uit dezelfde dingen te doen kom je niet uit het stramien waar je in zit. Met de progessieplanner leer je anders werken, oude gewoontes zijn verleden tijd. Nieuwe gewoontes worden aangeleerd zodat je wel de doelen behaald waar je naar streeft, niet alleen op het gebied van werk maar ook voor je privéleven. In combinatie met een mindset coach, heb je de perfecte tools om verder te komen op zakelijk gebied maar ook in je privéleven. Het helpt je ander gedrag aan te leren, om wel succesvol te worden.

Focus je op je taken

Mindset coach

Een progresseplanner is geen eenvoudige planner waar je zomaar je werkzaamheden in kunt zetten, het is een agenda op management niveau. Niet alleen op zakelijk niveau, maar ook met afvallen en  je financiële situatie helpt de planner je door dit goed te organiseren. Door je gedrag ben je in de knoei gekomen, de planner zal ook je gedrag veranderen waardoor je anders gaat werken en anders naar dingen gaat kijken. Door je aan de planning te houden, zal je zien en ervaren dat je alles wat je wilt voor elkaar krijgt en je doelen wel behaald.