Sven Stevens

Alles over Fashion

Autoschade Direkt in Rotterdam

2 min gelezen

Niets is vervelender dan schade hebben aan uw auto. Maar bij Autoschade Direkt in Rotterdam bent u aan het juiste adres! Woont u in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam of Rodenrijs en omgeving, dan kunt u vertrouwen op de professionele en betrouwbare diensten van Autoschade Direkt.

Meer dan 20 jaar ervaring bij Autoschade Direkt

Autoschade Direkt is een kleinschalig schadeherstelbedrijf. Bij ons kunnen niet alleen particulieren terecht voor het herstel van autoschade, maar zijn ook bedrijven uit Rotterdam en omgeving bij ons welkom. Door ons kleine team van specialisten bij Autoschade Direkt kunnen we zeer flexibel werken en schakelen wij snel bij indien nodig is. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijk contact, duidelijke communicatie en luisteren naar onze klanten is erg belangrijk voor ons. Autoschade Direkt neemt graag zo veel mogelijk zorgen uit uw handen. Van het herstel van de schade aan uw auto tot de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Wij regelen het allemaal tot in de puntjes voor u.

Autoschade Direkt gaat zorgvuldig met uw auto om

Bij Autoschade Direkt houden we ons altijd aan de strenge kwaliteitsnormen en denken we aan het milieu. Daarom geven wij u dan ook maar liefst twee jaar garantie op het door ons herstelde werk. Bij Autoschade Direkt gaan we altijd zorgvuldig en professioneel met uw auto om. Het is immers een kostbaar bezit. Bij ons betaalt u ook geen eigen risico. Zelfs wanneer u in eerste instantie niet door uw verzekeringsmaatschappij naar ons bent doorverwezen. Autoschade Direkt zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.