Sven Stevens

Alles over Fashion

Babykoop, een winkel met een rijke historie

2 min gelezen

Je bent in verwachting en je verkeert ineens in andere kringen. Er gaat een wereld voor je open en je gebruikt woorden die van te voren niet in je vocabulaire voorkwamen. Wist je voorheen niet dat er muziekmobiles bestaan die een ware sterrenhemel projecteren op het plafond van de babykamer, nu hoor je niets anders bij de zwangerschapsgym. Het wordt ondertussen wel een beetje tijd om eens te gaan kijken naar babykamers. Het www heeft je al een duwtje in de goede richting gegeven, maar een winkel gespecialiseerd in babyspullen bezoeken is nooit weg. Babykoop is het bezoeken waard. Naast de webshop, die lekker navigeert, is de fysieke winkel, die gevestigd is aan de Damstraat in Utrecht een aanrader.

Op de hoogte

Het personeel is er namelijk op de hoogte van de laatste richtlijnen. Mag een dekbedje nu wel of niet bij een kindje onder de twee jaar en is een commode met valbeschermers nu echt nodig of is het alleen maar schijnveiligheid? Ze adviseren je over al hun producten en weten wat een complete baby-uitzet inhoudt. Wat ook bijdraagt aan een aangename winkelervaring is het feit dat er de tijd voor je wordt genomen en dat je niet zomaar een nummer bent of het felbegeerde plusje op een excellijst waarin bijgehouden wordt hoeveel iemand die dag al heeft verkocht.

Je vindt altijd wel iets naar je gading

Of je nu een simpel kamertje wenst, omdat je niet zo van de laatste trends bent en het enige relevante voor jou veiligheid en comfort is, of dat je juist gaat voor de laatste trends in baby- en tienerland en het kamertje niet hip genoeg kan zijn; het is bij Babykoop wel te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de loftstijl? Superhip. Waan je als tiener in een industrieel havenkantoor of in een knusse Engelse cottage. Hopelijk kun je je dochtertje van vier afleiden “Kijk daar eens, wat als jullie voorbij die prinsessenkamer lopen die knalroze en erg over de top is. Wel erg leuk voor haar, maar voor hoe lang? Je zit er niet op te wachten om over een paar jaar weer die kamer te verbouwen.