Sven Stevens

Alles over Fashion

cp company

2 min gelezen

Een Italiaans kledingmerk dat bekend staat om zijn goede kwaliteit en lange levensduur, dat zijn alle kledingstukken van het merk CP Company. Ook is eer een cp company trui die je aan kunt schaffen, wat natuurlijk een perfecte match is met je jas van cp company. Zo heeft het merk een groot aanbod van verschillende truien en sweaters, ook voor verschillende prijzen. Alle truien van het merk zitten erg comfortabel en zijn gemaakt om makkelijk een langere periode te dragen. Ook heeft het merk een mooi aanbod aan verschillende polo’s, die perfect zijn te combineren onder een cp company trui voor een gave of een chique look.

Geschiedenis van het merk

Cp company is een merk met een goede naam en komt dan ook niet zomaar om de hoek kijken. Het merk is namelijk opgericht in het jaar 1971 door de Italiaan Osti. Het merk heette vroeger niet alleen CP, maar voluit Chester Perry. Later had het bedrijf diverse rechtszaken gekregen door de mannen Chester Barry en Fred Perry die vonden dat de naam van het bedrijf was gestolen. Het merk C.P. Company heeft hedendaags een groot aanbod van veel verschillende soorten kledingstukken. Het merk is ook in handen geweest van diverse partijen, op dit moment behoort het merk tot Tristate Holdings Limited uit de stad Hong Kong, maar uiteraard wordt er nog steeds volop productie gemaakt in Italie.

Keuzes

Wanneer we gaan kijken naar het aanbod van truien, dan valt al snel op hoeveel keuze er is voor een cp company trui. Zo kun je kiezen voor een wat donkere of een wat lichtere trui, of ga je toch liever voor een hoodie? Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in diverse maten en ook in diverse fits. Zo kun je kiezen voor een wat strakkere trui als je graag voor de slim fit look gaat. Ook zijn er veel hoodies beschikbaar die ervoor zorgen dat jij lekker warm, en stijlvol, het hele jaar door gaat.