Sven Stevens

Alles over Fashion

De begrafenisondernemer in Amersfoort

1 min gelezen
begrafenisondernemer Amersfoort

Opeens staat het leven even stil en ben je een afspraak aan het maken met de begrafenisondernemer in Amersfoort. Een gebeurtenis waar niemand vrolijk van wordt, maar helaas een onderdeel van je leven kan zijn. Mijn neef is plotseling overleden en daarom is de familie bijeen om zijn uitvaart te regelen. Wij waren altijd dikke maatjes en daarom werd ik overal nauw bij betrokken. Zelfs toen een medewerker van Meijerink Uitvaartzorg thuis kwam om de zaken te regelen. Zo moesten er kaartjes worden uitgezocht en de muziek. Zaken waar je eigenlijk niet bij wilt staan, maar uit liefde voor mij neef toch wilt regelen. begrafenisondernemer Amersfoort

Een mooie uitvaart

Eigenlijk is een uitvaart nooit mooi, maar de manier waarop iedereen afscheid kon nemen van onze neef was zeer indrukwekkend. De begrafenisondernemer in Amersfoort heeft de familie hier bijzonder goed mee geholpen. Vooral het medeleven en de ondersteuning die wij van dit bedrijf kregen heeft ons goed gedaan bij de verwerking van dit verlies. 

Het is zeker belangrijk om de zaken goed in orde te hebben. Vooral bij een overlijden kan dit enorm helpen bij het verwerken. Meijerink Uitvaartzorg is echt een rots in de branding geweest om het afscheid zo mooi te regelen.