Sven Stevens

Alles over Fashion

De leukste groepsactiviteit bij Escape room Nijmegen

1 min gelezen

Wanneer je op zoek bent om iets actiefs te doen in het weekend, ben je bij escape room Nijmegen op het juiste adres. Met de spannendste en grootste escape rooms van Nederland is dit een uitstekende keuze om je hersenen aan het werk te zetten. Het maakt niet uit met wie je gaat, het is geschikt om met collega’s, vrienden of familie te gaan van elke leeftijd. Wanneer je een feestje, familiedag of voor een normaal dagje uit kiest, kun je bij ons zeker terecht.

Geschikt voor escape room

De puzzels zijn voor iedereen op te lossen! Maar wanneer je last hebt van claustrofobie is de escape room af te raden. Voor personen met een lichamelijke beperking of niet teveel spanning mogen ervaren ivm met medische regels, is het slim om van te voren contact op te zoeken om te overleggen of het aan te raden is of niet.  Kinderen tot 1 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassenen deelnemen aan escape room Nijmegen.

Contact

Het is slim om van te voren te boeken, omdat de kans dat escape room Arnhem vol zit zeer groot is. Dit doe je simpel via de agenda op de site of telefonisch als het kort dag is!