Sven Stevens

Alles over Fashion

Een hielspoor

2 min gelezen
hielspoor

FootlogicsIkzelf voetbal al een hele lange tijd ik vind het een heerlijke sport om uit te oefenen. Elke week kijk ik dan ook uit naar mijn voetbalwedstrijd in het weekend. Helaas heb ik de afgelopen maanden te maken gehad met een vervelende blessure. Ik had namelijk last van een pijnlijk hielspoor. Deze aandoening komt bij vele mensen voor maar helaas doet het veel pijn. Wanneer ik ging voetballen kon ik amper rennen door de hevige pijn aan mijn hiel. Op een bepaald moment was ik het dan ook spuugzat. Ik wilde zo snel als mogelijk van deze hielspoor af zijn, maar de vraag was hoe?

Met deze gedachte ging ik langs de huisarts. Hij vertelde mij dat ik eens op de website van Footlogics moest gaan kijken. Ik volgde zijn advies op en dezelfde avond nam ik een kijkje op de website van Footlogics!

Schoenzool

Een geweldige website!

Wat ik u dan ook kan vertellen over de website van footlogics is dat het een geweldige website is. Op de website staan namelijk vele tips over hoe u het beste uw aandoening aan uw hiel kunt behandelen. Ook raadde zij het aan om de speciale schoenzolen aan te schaffen. Deze zolen zijn namelijk speciaal gemaakt om de pijn aan de hiel tegen te gaan. Deze schoenzolen waren voor mij dan ook de enige mogelijkheid om weer te kunnen voetballen. Vandaar dat ik de keuze maakte deze schoenzolen te bestellen!

Achteraf kan ik u dan ook vertellen dat de aanschaf van deze schoenzolen een goede keuze is gebleken. Sinds ik gebruik maak van deze schoenzolen heb ik geen pijn meer aan mijn hiel, met als eindresultaat dat ik weer druk bezig ben met het voetballen. Afgelopen weekend heb ik dan ook weer mijn eerste wedstrijd gespeeld!

hielspoor