Sven Stevens

Alles over Fashion

Een natuurgeneeskundig therapeut

2 min gelezen

Normaal zal ik er niet zo open voor staan, maar nu ik een zeer goede ervaring heb met een natuurgeneeskundig therapeut weet ik wel beter. De laatste jaren ging het steeds meer bergafwaarts met mij. Ik begon alles steeds somberder in zien en kon hier zelf geen oplossing voor vinden. Mijn huisarts heeft mij altijd netjes aangehoord, maar meer dan luisteren kon deze beste man ook niet voor mij doen. De enige oplossing die ik kreeg te horen was het wat rustiger aan te doen. Maar hoe ik dat moest doen werd er niet bij verteld. Tot ik via een goede vriend de tip kreeg om eens een afspraak bij een natuurgeneeskundig therapeut te maken. Deze therapeut is werkzaam bij Shanti Healing. In deze praktijk wordt Vortexhealing, Malva-Therapie en Thètahealing toegepast.  natuurgeneeskundig therapeut

Ik voel mij weer als herboren

Omdat ik zelf geen uitweg meer wist voor mijn problemen heb ik een therapeutische behandeling ondergaan. Meteen na één behandeling kon ik al duidelijk verschil merken. De behandeling die ik heb gehad heet een  Vortexhealing en er wordt gezegd dat ik ongeveer negen behandelingen nodig zal hebben om mij weer helemaal als herboren te voelen. Gelukkig dat tegenwoordig de verzekeringen in deze behandelingen ook heil zien en daardoor vaak de kosten vergoeden.

Mijn negen behandelingen zijn voorbij en inderdaad voel ik mij weer als geboren. Eindelijk zie ik de zon ook weer schijnen, dat was zonder deze behandelingen beslist niet gelukt. Ik ben dan ook zeer tevreden over de aanpak van deze therapeut. natuurgeneeskundig therapeut