Sven Stevens

Alles over Fashion

Yoga Arnhem, de ideale ontspanning

2 min gelezen

Mijn vrouw en ik gaan bijna elke week een keer naar Yoga Arnhem. We volgen hier verschillende soorten lessen, en ik moet zeggen het bevalt ons prima. Vooral na een zeer drukke werkweek kunnen we ons hier prima ontspannen en even tot ons zelf komen. Vroeger waren we vaak in een gezellige kroeg of een restaurant te vinden, maar al snel kwamen we erachter dat dit niet ons ding is. Echt ontspannen konden we niet op zo een avond, maar door de drukte werden we alleen maar meer gespannen. Nee we hebben onze rust gevonden bij Yoga Arnhem. Na een uurtje yogales te hebben gehad voelen we ons weer als herboren, we gaan dan ook altijd zeer ontspannen het weekend in. We genieten echt van deze ontspannende lessen, even lekker tot jezelf komen. Heel af en toe wil het wel eens voorkomen dat een van ons geen zin heeft om weer de deur uit te gaan, dan is het de taak van de ander om er toch voor te zorgen dat de ander wel mee gaat. Het is immers gezelliger om samen dan alleen op pad te gaan. Nog nooit hebben we er spijt van gehad om deze lessen te volgen, het is bijna niet uit te leggen hoe goed ik me na die tijd voel. 0-4bc63ec4d0

Heerlijk ontspannen

We kijken er het begin van de week altijd weer naar uit om naar yoga te gaan, vooral als ik soms zie hoe druk ik het die week op mijn werk krijg, lekker uitzicht op een heerlijke ontspanning. logo