Sven Stevens

Alles over Fashion

Een oldtimer Veluwe rijden

2 min gelezen

Is het je droom om een oldtimer te hebben en lekker rond te kunnen toeren door de natuur en de stad met je vrienden en familie. Deze droom, “oldtimer Veluwe”, kan nu even werkelijkheid worden door de mensen van een dagje uit Veluwe. Je kan hier voor een dag of voor meerdere dagen een oldtimer huren. Deze oldtimers zijn van het merk Daf. Dit is een merk die is opgericht in 1928. Ze zijn begonnen met het maken van auto’s en dit doen ze nu nog steeds. Deze oude auto’s waren toen het nieuwste van het nieuwste en nu kun jij ook genieten van deze tijd.

Het merk Daf

Daf is zoals eerder gezegd een automerk die is opgericht in 1928. De mannen die het toen hebben opgericht heten Hub en Wim. Deze mannen hadden een kleine mechanische werkplaats opgezet. Waar ze toen destijds alleen reparaties deden en langzaam ook hun eigen auto’s gingen maken. Nu is het uitgegroeid tot een groot bedrijf die je over de hele wereld kan terugvinden. Ze zijn nu vooral gericht op vrachtwagens en andere dingen die met transport te maken hebben.  Bij Een dagje uit Veluwe hebben ze 2 verschillende kleuren oldtimers van Daf. Ze hebben blauwe en witte versies. 

De klantenservice van Een dagje uit veluwe

Als je vragen hebt over de oldtimer Veluwe kan je altijd terecht bij de mensen van Een dagje uit Veluwe via de telefoon. Je kan hier al je vragen stellen en ze geven je deskundig antwoordt op deze vragen.