Sven Stevens

Alles over Fashion

Finca te huur in Spanje

2 min gelezen

Om te kunnen genieten van de landelijke stijl in Spanje is er de mogelijkheid om een finca te huren. Een finca is te omschrijven als een groot landelijk vakantiehuis wat lijkt op een omgebouwde boerderij. Je komt ze vooral tegen in de Costa Blanca, waardoor je kan genieten in ‘Ibiza stijl’.

Aan de rand van de Costa Blanca

Een Finca te huur in Spanje vind je bij Refugio Marnes, en deze vind je aan de rand van de Costa Blanca. Door deze ligging kan je genieten van totale rust. Finca Iris is één van de Finca´s die je zou kunnen huren. Het huis ligt landelijk met één hectare grond eromheen en heeft zelfs een privé zwembad. Kenmerkend voor Finca’s is de ruimte die eromheen ligt. Je komt ze tegen in bergachtige gebieden, waar je dus ook doorheen rijdt om bij de Finca te komen. Vaak bevindt de ingang zich aan een ruime veranda met een lounge gedeelte, waarbij je uitzicht hebt over de Spaanse heuvels, wijngaarden maar ook olijfbomen. De eerder genoemde Finca Iris beschikt aan de achterkant van de woning over een studie die eventueel ook gebruikt kan worden. Ook hier heb je weer de luxe van een ruime omgeving met prachtig uitzicht.

Rust en uitzicht
Doordat de Finca aan de rand van de Costa Blanca ligt heb je weinig last van de drukte. Er zijn nauwelijks tot geen buren waardoor je echt een plekje voor jezelf hebt en heerlijk tot rust kan komen. Niet alleen buiten beschik je over een prachtig uitzicht maar ook vanuit het huis zelf. Het huis bevat balkons die je de mogelijkheid geven om ver van je af te kijken en te genieten van de Sierra Bernia en de vallei waar het huis in staat.