Sven Stevens

Alles over Fashion

Glampen bij het Buitenhof leistert

2 min gelezen

Glampen is de laatste tijd enorm toegenomen. Vele vakantiegangers hebben de behoefte om in alle luxe en comfort in hun tent te vertoeven terwijl zij uitermate van de natuur aan het genieten zijn. Dan moet je natuurlijk glampen bij het Buitenhof Leistert. Op Leistert.nl kun jij ook jou glamping vakantie boeken.

Glamping is glamorous camping bij De leistert

Glamping is niets anders dan luxueus kamperen. In het Engels wordt dit glamorous camping genoemd. Eigenlijk werd reeds in de 19e eeuw al geglampt. Uiteraard had het toen een andere benaming. Dat neem ik tenminste aan.

Als jij ervoor kiest om te glampen via Leistert.nl , dan kies jij voor een blikvanger met een avontuurlijke combinatie van een safaritent en een comfortabele woning. De tenten van het Buitenhof De Leistert liggen allemaal op het kampeerterrein en zijn voorzien van een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een aparte kamer met een stapelbed en een enkel bed voor de kinderen. Een perfecte vakantie ervaring voor het hele gezin. Ook is een toilet aanwezig en een doucheruimte. Verder is de tent voorzien van goed ingerichte keuken.

Leistert.nl

 De glamping ervaring bij De Leistert is een uitermate unieke ervaring omdat de tenten op een gezamenlijk veldje liggen waardoor de gezelligheid aan top is. Verder is het heerlijk vertoeven onder de luifel van de glamping tent terwijl je geniet van een kopje thee en heerlijke koekjes. Of in alle relaxedheid genietend van een spannend boek terwijl de kinderen zich vermaken tijdens het barbecueën.

En als je dacht dat je vakantie zoet was: mis poes!. Als je ervoor kiest om te vertoeven in een van de glamping tenten van De Leistert dan is jou automatisch toegang geboden tot alle faciliteiten van het vakantieoord. Heb jij je glamping vakantie reeds geboekt? Haast je en maak je vakantie volkomen fantastisch bij het Buitenhof Leistert.