Sven Stevens

Alles over Fashion

Gemeentepeiler werkt goed voor iedere gemeente

2 min gelezen

Gemeentepeiler heeft een software / app gecreëerd waar je als gemeente je mening op kan geven. Door deze app sta je in korte verbinding met je gemeente en kan je alles wat je  beter vindt kunnen doorgeven aan de mensen die er wat over kunnen zeggen. Als gemeente kun je ook vragen stellen aan je inwoners. Zo kan je vragen stellen als vind je dat er genoeg groen is in je wijk of dat er meer aan gedaan kan worden. Ook kan je vragen stellen zoals is er genoeg te doen voor de kinderen.

Gemeentepeiler

Welke gemeenten genieten er al van en wat heeft het hun gebracht

Er zijn nu al 2 grote gemeenten die Gemeentepeiler iedere dag gebruiken. Dit zijn gemeente Rotterdam en gemeente Roosendaal. Deze gemeenten hebben er al veel aan gehad. Zij weten nu waar hun inwoners blij mee zijn en wat er beter kan. Ze hebben ook al grote veranderingen doorgevoerd door de app. Met beslissingen die ze eerst niet durfden te nemen omdat ze niet wisten of mensen er mee akkoord gingen.

Gemeentepeiler

Veiligheid van de app van Gemeentepeiler

Naast het gebruiksgemak van de app is er natuurlijk ook gedacht aan veiligheid van de app. Hier hebben ze een speciaal team voor ingehuurd. Deze mensen doen er alles aan om je privacy zo goed mogelijk te behouden en te zorgen dat je gegevens nergens anders terug te vinden zijn. Ze voldoen aan de nieuwe AVG wetgeving die er dit jaar actief is gegaan. Ze leggen uit waarvoor ze je gegevens nodig hebben met een goede uitleg. Dit is verplicht voor de AVG maar ze gaan er ook dieper op in. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Er zit geen minimumleeftijd aan de app dus als 12 jarige kan je ook zeggen wat je vindt van bepaalde zaken binnen de gemeente.