Sven Stevens

Alles over Fashion

Vakantie Bora Bora helemaal tiptop geregeld!

1 min gelezen

Mijn man en ik houden ervan om exotische reizen te maken en ook dit jaar besloten we weer om naar een mooie plek te gaan. Via Silktravel hebben we een vakantie Bora Bora geboekt en alles werd perfect verzorgd. Het was heerlijk om al dat geregel van een vakantie boeken aan een professionele touroperator over te laten. Het was dus een zeer relaxte vakantie, want ik heb in Bora Bora even helemaal nergens aan hoeven te denken!

Paradijs op aarde

Ik ben nogal een luxepoes en Silktravel heeft dat goed begrepen. Mijn man en ik verbleven namelijk in het Four Seasons Resort Bora Bora. Dit hotel/resort heeft allemaal luxe over water gebouwde bungalows aan de helderblauwe zee en het is er zo ontzettend mooi. Verder was het hotelpersoneel van de Four Seasons Resort Bora Bora heel behulpzaam en aardig en zij zorgden ervoor dat mijn man en ik er echt thuis begonnen te voelen. Het leek net een paradijs op aarde, want we konden zo de zee in duiken vanaf onze bungalow en dat hebben we dan ook iedere ochtend gedaan. Ook hebben we romantische strandwandelingen over het witte zandstrand gedaan en eindigden we iedere avond met een heerlijk diner in de restaurants die bij dit resort zaten. En daarna werd het natuurlijk tijd voor cocktails. Je kunt dus wel stellen dat onze vakantie Bora Bora meer dan geslaagd is!