Sven Stevens

Alles over Fashion

Nieuwe raamfolie besteld

1 min gelezen

Wij zijn druk op zoek naar nieuwe raamfolie. Tijdens onze verbouwing hebben wij nogal veel last van mensen die bij ons naar binnen keken. Hier baalde ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Meerdere malen hebben wij namelijk last van mensen die bij ons naar binnen willen kijken om te zien hoeverre de verbouwing verloopt. Op zich vind ik dat niet zo heel erg, alleen hoeven onbekende mensen niet te zien wat wij aan het doen zijn.

Online gezocht

Zo ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Plakhetzelf.nl. Dit bedrijf heeft diverse mogelijkheden om geen inkijk meer te hebben. Perfect voor onze woning! Zodoende ben ik wat intensiever in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. Hier heb ik vervolgens twee leuke raamfolie’s gevonden welke erg goed zal passen in ons interieur. Aangezien ik de kosten had gezien was ik meteen verkocht en ben hier ook direct gaan bestellen.

Snelle levering

Nog geen dag later hadden wij onze bestelling van dit bedrijf al in huis. Dankzij de snelle levering en de duidelijke instructie welke wij op deze website hadden gezien, konden wij het meteen gaan plakken op de ramen. Sindsdien merk ik aan mezelf dat ik een stuk rustiger in de woonkamer kan zitten. Geen last meer van inkijk! Overigens verloopt onze verbouwing soepel!