Sven Stevens

Alles over Fashion

Kapsalon Amstelveen voor een moderne nieuw kapsel

2 min gelezen

Normaal hou ik er niet zo van om een dag te gaan shoppen in een andere stad, maar deze keer kon ik er niet onderuit. Ik had ooit met een vriendin afgesproken dat ik wel een keertje met haar ging shoppen, tot nu toe kon ik er nog steeds onderuit komen tot vandaag. Ik moest en zal met haar meegaan naar Amstelveen. Om maar van het gezeur af te zijn heb ik ermee toegestemd, en daar gingen we, op weg naar Amstelveen. Na heel wat winkels te hebben bezocht liepen we langs kapsalon Amstelveen, meteen keek mijn vriendin mij aan en voordat ik er erg in had zat ik op een van de kappersstoelen. Ik moet zeggen dat ik wel toe was aan een goede knipbeurt, maar omdat vandaag te doen leek me wat overdreven. Maar goed ik liet het maar over me heen komen en liet me een nieuwe look knippen. Na een uur op de stoel te hebben gezeten bij kapsalon Amstelveen moet ik zeggen dat ik mezelf bijna niet herkende in de spiegel. Wat een leuk kapsel hadden ze geknipt, hier wil ik wel vaker komen.  Moisturizing_shave_cream-184x300

Voel me een ander mens

Moet zeggen sinds ik een ander kapsel heb laten knippen ik me een heel ander mens voel. Het is wel aan te raden om vooraf een afspraak te maken, telefonisch of via internet, anders loop je de kans dat er geen tijd is om je haren te laten knippen, ik had die dag toevallig geluk dat er net iemand zijn afspraak had verzet.  Logo_vrijstaand