Sven Stevens

Alles over Fashion

Niet is zo afwisselend als het werk van een medewerker projectadministratie

2 min gelezen

Ben je meestal snel uitgekeken op je werk en heb je een hekel aan sleur? Dan is een functie als medewerker projectadministratie misschien wel iets voor jou. Je bent dan tijdelijk in dienst ten behoeve van een bepaald project. Steeds meer bedrijven maken gebruik van werknemers op projectbasis omdat het voor hen relatief goedkoop is. Er is dus ook volop vraag naar medewerkers projectadministratie. En dat maakt het voor jou gemakkelijk om steeds weer nieuw werk te vinden.

 

Wat doet een medewerker projectadministratie?

Als medewerker projectadministratie ondersteun je een project door middel van een administratieve bijdrage. Wat dit project is maakt in principe niet uit. Het kan een festival zijn, een bouwproject maar ook een nieuwe spoorbrug. Eigenlijk is alles mogelijk. Als administratief medewerker ben jij tijdelijk aan zo’n project verbonden. Jij beschikt over alle informatie met betrekking tot de voortgang van het project. Als mensen vragen hebben zullen ze dus altijd naar jou komen voor antwoorden. Jij houdt de budgetten in de gaten, je organiseert het werkoverleg en houdt de agenda’s bij. Ook zorg jij ervoor dat de urenregistratie op orde is.

 

Een baan met veel afwisseling en vrijheid

Als medewerker projectadministratie bepaal je zelf aan welk project jij wilt werken. Ook kies je zelf voor welke werkgevers jij aan de slag wilt. Je hebt in dit werk dus heel veel vrijheid. Omdat het project altijd eindig is, kun je na afloop altijd weer iets heel anders gaan doen. Als medewerker projectadministratie ben je ook heel flexibel. Je kunt fulltime gaan werken, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om dit werk parttime te doen. Handig als je naast je werk veel tijd kwijt bent aan je gezin, sport of andere hobby.