Sven Stevens

Alles over Fashion

Nike Huarache goede schoenen!

2 min gelezen

1

Jaren lang ben ik een fan van de sneakers van Nike. Maar na jarenlang air max gedragen te hebben wilde ik deze keer een ander Nike model gaan kopen. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. In verloop van tijd kwam ik via het internet terecht bij een aantal Nike Huarache sneakers op de website van The sneaker. Via deze website werd ik uiteindelijk doorverwezen naar de website van Zalando. Deze website gaf mij de mogelijkheid om een paar witte Nike Huarache sneakers te bestellen voor een zeer voordelige prijs. Maar voordat ik overstag ging nam ik het besluit meer informatie over dit model op te gaan zoeken.

2

 

 

Positieve recensies

Via het internet las ik al vrij snel een paar zeer interessante artikelen over dit model van Nike. In vrijwel alle artikelen werd zeer lovend gesproken over deze sneakers. Er werd voornamelijk gesproken over luchtige, modieuze en kwaliteit sneakers. Maar ook werd er in vermeld dat de sneakers voor vrijwel alles te gebruiken zijn, waaronder sporten en dergelijke. Na het zien van deze positieve recensies nam ik het besluit een paar van deze sneakers te bestellen bij Zalando!

Top kwaliteit

Een dag na bestelling werden de sneakers al bij mij thuis afgeleverd. Sinds dien wil ik niets anders meer. De sneakers zijn luchtig en lopen hartstikke fijn. Ook zijn de sneakers nog eens modieus.Ik ben The sneaker er dan ook dankbaar voor dat ik in aanraking met gekomen met dit model sneakers! The sneaker en Zalando zijn top!

Meer verhalen