Sven Stevens

Alles over Fashion

Tip voor deze lente: eigen strandballen bedrukken

2 min gelezen

234

Vandaag doe ik weer een, op z’n zachts gezegd, bijzondere tip van de hand. Ik zal namelijk de mogelijkheden tot strandballen bedrukken met je bespreken, uit te voeren bij Max Strandartikelen. Dit is een webshop onder de paraplu van Maxilia, een van de bijna zestig verschillende webshops die zij heeft. Maxilia staat erom bekend (en als je mijn bericht van een week of twee geleden hebt gelezen weet je ook waaróm) allerlei handige zaken te kunnen bedrukken, zo ook strandartikelen.

Gooi eens een (strand)balletje op!

We zoomen even in op een zekere strandbal die ik hier wil bespreken, een die te verkrijgen is in vele opvallende en trendy kleuren. Ik neem even als voorbeeld het idee dat je er honderd van bestelt. Voor honderd strandballen bedrukken betaal je bij Max Strandartikelen slechts 173 euro, aangezien je een korting van vijftien procent ontvangt. 

232

Daar inbegrepen zitten overigens ook de kosten voor het instellen van de pers en bovendien de kosten voor de levering, de kosten voor BTW echter zijn niet inbegrepen. Maar de prijs is niet het enige voordeel dat je ervan hebt. Ook duurt het namelijk maar drie werkdagen vooraleer de ballen geleverd zijn. Je ontvangt desgewenst direct een digitale drukproef, maar dit kan natuurlijk ook op een moment dat je beter uitkomt.

231

Het is natuurlijk ook bijzonder voordelig dat je deze strandballen ook in een kleinere oplage kunt bestellen. Meestal kan dit pas vanaf veel grotere aantallen maar bij Max kan het in dit geval al vanaf vijftig stuks. Pluk dat voordeel dus!