Sven Stevens

Alles over Fashion

Voordelige en goede iPhone reparatie Delft

1 min gelezen

Mijn moeder had haar telefoon een aantal dagen geleden laten vallen. Daarom besloten we ook om op het internet op zoek te gaan naar iPhone reparatie Delft om haar telefoon te laten repareren bij een telefoonzaak bij ons in de buurt.

Zoektocht op het internet

Mijn moeder wilde haar telefoon graag met originele onderdelen laten vervangen en ze zocht een telefoon zaak waar ze ook garantie zou krijgen op onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zouden worden. Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten van telefoonzaken in de buurt van Delft.

Goede service en voordelige prijzen

Nadat we een tijdje hadden gezocht kwamen we uiteindelijk uit op de website van Telgefixt. Op de website is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Je krijgt garantie op de orginele onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dit sprak mijn moeder super erg aan waardoor ze haar telefoon heeft laten maken bij Telgefixt. Haar telefoon was erg snel gerepareerd tegen een zeer voordelige prijs. We zijn daarom ook allebei erg tevreden over de reparatie die het bedrijf heeft uitgevoerd en over de service die het bedrijf aanbiedt.