Sven Stevens

Alles over Fashion

Wat een man moet weten voor zijn bruiloft!

2 min gelezen
Bruiloft-man

De grote dag komt eraan! Ze heeft ‘Ja’ gezegd en je bent dus nu officieel verloofd. Het proces naar de trouwdag zelf kan enorm stressvol zijn, omdat er van alles geregeld moet worden. Nu zal hoogstwaarschijnlijk de vrouw al een ideaal beeld hebben van haar bruiloft en dit zal ze dan ook proberen waar te maken. Ondanks dat zij al een plaatje in haar hoofd heeft, mag jij als man niet ontbreken. Misschien niet je leukste klus, maar ja het is als man zijnde wel slim om je erin te verdiepen. Het kost veel energie, maar een aantal onderdelen zijn zo erg niet om te regelen!

Een pak

Je zult misschien een hekel hebben aan shoppen, maar ga er maar vanuit dat jij je echt het mannetje zult voelen wanneer je in dat chique pak staat! Een pak dat echt bij jou past en in de kleur die jij mooi vindt. Hou wel een beetje rekening met het eventuele thema van jullie bruiloft. Heb het er samen met jouw toekomstige vrouw over wat zij ook mooi vindt en wat past.

Een trouwauto

Oh ja zeker, die trouwauto moet ook geregeld worden. Om naar de locatie te komen hebben jullie een onwijs gave trouwauto nodig. Ons advies is om eens te kijken naar een trouwauto in Zwolle! Daar hebben ze de meest gave Ferrari ’s en Mercedes auto’s staan. Zie jij jezelf al rijden in die droomauto? Jouw bruiloft is de dag waar je dit natuurlijk waar kan maken!

Personen

Iets waar je al op tijd over na moet denken: wie nodig je uit en wie worden jouw getuigen? Het is allereerst belangrijk om samen met jouw partner te overleggen hoe groot je de bruiloft wilt hebben. Misschien zie jij wel een klein gezelschap voor je, terwijl je partner eerder dacht aan een gezelschap van boven de 100 personen. Ga daarna na wie jij als gast wil hebben en wie je als getuigen wilt vragen.