Sven Stevens

Alles over Fashion

Wil jij ontwerper worden van je eigen design tuinbanken?

2 min gelezen

Vandaag hoor ik het al de hele dag om mij heen, hoe fijn het is dat de lente weer in de lucht hangt. Persoonlijk kan ik me daar behoorlijk in vinden, ik vind het altijd heerlijk als dit seizoen zich weer aandient, zo welkom na al die maanden van donkerte en koude. De lucht die zachter wordt, het zonnetje dat volop schijnt, de geur die overal om je heen hangt, de vogels die naar hartenlust fluiten.. het is het seizoen dat een belofte met zich meebrengt, een die altijd weer welkom is, jaar op jaar.

Creëer een tuinbank die echt dichtbij je staat

Optimaal genieten van dit zich aandienende seizoen doe je toch altijd weer het beste in je eigen achtertuin. Natuurlijk pak ik dikwijls een terrasje met vrienden, maar het ultieme genieten en ontspannen vindt toch echt in de eigen achtertuin plaats. Daarom vandaag een tip voor de mensen die hun achtertuin nog een tikkeltje meer paradijselijk willen maken. Bij Dutch Riviera kun je namelijk je eigen design tuinbanken ontwerpen. Zij hebben vele verschillende soorten lounge modellen in het assortiment, die je nog eens kunt laten personaliseren ook. Daarvan hebben ze enkele leuke voorbeelden op hun website gezet, die ik je zou aanraden vooral eens te bekijken. Enkele foto’s heb ik ook aan dit bericht toegevoegd, opdat je vast een indruk krijgt. Wat ik leuk vind is dat je op deze manier design tuinbanken kunt laten maken die echt dicht bij je staan. Het karakter van deze banken vind ik bijvoorbeeld erg leuk omdat ze heel natuurlijk zijn en volledig opgaan in hun omgeving, zéker wat deze originele hockers betreft. 

lb29 lb28 lb32