Sven Stevens

Alles over Fashion

Zomer en winter buiten zitten

1 min gelezen
glazen schuifwand

Heb je een tuin dan wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk gebruik van maken, ook wanneer het wat minder mooi weer is valt er genoeg te genieten in de tuin. Met vrienden of familie lekker eten onder je afdak, die je met een glazen schuifwand omgetoverd hebt tot een echte tuinkamer. Bij mooi weer schuif je eenvoudig de wand, die uit meerdere delen bestaat open en geniet je van de zon. Bij regen of in de winter doe je de wand lekker comfortabel dicht. 

Overal onder te plaatsen

Je hoeft niet perse een uitbouw van Verasol te hebben om een glazen schuifwand te kunnen plaatsen, deze passen namelijk onder elk soort houten of aluminium overkapping in je tuin. De glasschuifwanden zijn te verkrijgen in drie soorten, de namen hiervan zijn hetzelfde als de namen van de overkappingen. Het verschil is wel dat je een Proline overkapping af kunt werken met een Greenline schuifwand van glas. Op deze manier kun je kiezen wat je mooi en functioneel bij elkaar vindt passen.

glazen schuifwand

Handige meenemers

Omdat de glazen schuifwand uit meerdere delen bestaat is het belangrijk dat het sluiten en openen goed verloopt, de meenemers zorgen ervoor dat je comfortabel de wand open en dicht kunt doen. Het veiligheidsglas van 8 of 10 mm geeft je een veilig gevoel, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er een deel breekt tijdens gebruik. Welk model je ook kiest, elke wand van glas is puur maatwerk waardoor de overlap van de panelen minimaal is.