Sven Stevens

Alles over Fashion

Buitendouches in de tuin

2 min gelezen

Ik heb een zwembad in mijn tuin staan. Op een warme zomerdag buitendoucheneem ik meestal een frisse duik in het zwembad of ga ik lekker zonnen. Meestal als ik klaar ben spring ik de douche in om een beetje af te koelen. Maar elke keer zit ik met het probleem dat wanneer ik naar mijn badkamer wil gaan, de vloer nat word. Of ik moet mezelf afdrogen om naar binnen te gaan. Ook hebben wij een zandbak in de tuin staan. Mijn zoon speel graag in de zandbak, maar zit natuurlijk helemaal onder het zand wanneer hij na het zwemmen in het zand gaat spelen. Dat neemt hij dan allemaal het huis in. Om al deze problemen te omzeilen heb ik besloten om een buitendouches te nemen. Daarmee kan ik direct na het zwemmen of zonnen een lekkere douche nemen. Ook kan ik daarmee mijn zoon goed afspoelen zodat hij ook geen viezigheid meeneemt. Ik ben op het internet gaan kijken en kwam op de webshop van Bodyfit terecht.buitendouche

 

Tevreden

Ik ben op de website veel soorten tegengekomen. Het varieerde van simpele goedkope tot dure luxe douches. Ik had een goed overzicht op alle soorten. Na lang twijfelen heb ik gekozen voor een buitendouches die niet al te moeilijk te instaleren is en die goed betaalbaar is. Binnen een week kwam de douche binnen. De installatie was volgens de website niet al te moeilijk en ik kon hem meteen gebruiken. Ik kan nu eindelijk na het zwemmen meteen een lekkere dbuitendoucheouche nemen. Ook mijn zoon kan nu ongehinderd spelen en daarna meteen een goede douche nemen. Wij zijn heel tevreden met deze aankoop!