Sven Stevens

Alles over Fashion

Geweldig mooie Pfaff Industrie Naaimachine gekocht

1 min gelezen
Pfaff Industrie Naaimachine

Wat een luxe hebben wij nu binnen ons bedrijf, sinds de aanschaf van een Pfaff Industrie Naaimachine. Hiermee kunnen wij zeer snel en bijzonder goed een bepaald product maken. Deze machine is namelijk computer bestuurd en hiermee rollen de producten bij ons van de band af. Voorheen moest dit allemaal door naaister, met de hand worden gedaan. De werkzaamheden duurde daardoor een stuk langer. Aangezien tijd geld is, waren wij, als bedrijf zijnde, op zoek naar een andere manier. Een manier waarbij de kwaliteit hetzelfde bleef, maar waarmee wij wel onze omzet konden verbeteren.

Pfaff Industrie Naaimachine

Via Habraken een Pfaff Industrie Naaimachine gekocht

Nadat wij op zoek waren gegaan naar een industriële machine, zijn wij bij Habraken terecht gekomen. Als er een bedrijf die veel verstand van dit soort machines heeft, dan is het dit bedrijf wel. Al meer dan 35 jaar verkopen zij dit soort apparatuur. Inmiddels hebben veel bedrijven in het binnen, maar ook in het buitenland Habraken al gevonden. Want zij leveren naar meer dan 40 landen deze machines.

Nadat wij hadden besloten op zoek te gaan naar een andere industriële machine, zijn wij in de showroom van het bovenstaande bedrijf terecht gekomen. Nooit geweten dat er zoveel keuze is aan dit soort apparatuur. Na een zeer goede rondleiding en uitleg van een expert hebben wij uiteindelijk een zeer mooi apparaat uitgekozen. Deze werd al op zeer korte termijn geleverd en daar waren wij zeer tevreden over.