Sven Stevens

Alles over Fashion

Goed geholpen door juridisch advies

2 min gelezen

Een tijd geleden heb ik een leuke auto gekocht, althans toen vond ik hem leuk. Tegenwoordig heb ik soms zin om mijn auto van een brug af te rijden, wat een ellende. Ik had deze bij een garage hier in de buurt gekocht, had het idee dat dit een goede garage was. Ja tijdens de aankoop waren ze een prima bedrijf, kreeg een radio en nieuwe matten in mijn auto, als attentie van het bedrijf. Had nooit kunnen bedenken dat ik een maand later alleen maar rekeningen van dit bedrijf kreeg voor reparaties aan mijn auto. Ze beloofden mij bij de aankoop dat het een geweldige auto was, en geen problemen had. Maar binnen een week stond ik alweer bij de garage met start problemen, helaas vielen die niet onder de garantie want er moest een nieuwe accu in. En zo volgde de ene na de andere reparatie, niet normaal zoveel. Toch maar eens juridisch advies vragen of het garage bedrijf dit kan maken. Eerst beloven ze dat het een goede auto is, en nu verklaren ze dat het een oude auto was waar ze me voor gewaarschuwd hadden. Gelukkig heb ik met de hulp van het juridisch advies bureau een groot bedrag van de reparaties terug kunnen krijgen. balance-1172786-300x204

Een andere auto

Omdat ik totaal geen vertrouwen meer in de garage had heb ik mijn auto ingeruild voor een veel betere auto, een auto waar ik wel op kan vertrouwen en ook het garagebedrijf waar ik deze auto heb gekocht is een super bedrijf. advocatenjuristen-500x