Sven Stevens

Alles over Fashion

Schakel een juridisch adviseur in!

1 min gelezen
juridisch adviseur

Heb jij te maken met een conflict? Dan is het raadzaam om een juridisch adviseur in te schakelen. Bij Fifth advocatuur ben je aan het juiste adres wanneer jij te maken hebt met:

  • Intellectuele eigendom
  • Productregelgeving
  • Handelsrecht

Alle ondernemers in Nederland kunnen dan ook bij dit bedrijf aankloppen wanneer hier sprake van is. Het prettige hiervan is dat zij jouw vragen zullen beantwoorden op de juiste manier. Correct en zeer professioneel zullen zij dan ook te werk gaan!

juridisch adviseur

Waarom dit bedrijf

Zelf ben ik eigenaar van een prachtig winkeltje in het centrum van de stad. In het begin had ik wel in de gaten dat onze buren dezelfde producten verkopen. Erg vreemd wanneer je dat zelf heb ontworpen en dat de buren dit dan verkopen. Hierdoor ben ik op onderzoek gegaan en tot de conclusie gekomen dat zij een soort van duplicaat verkopen. Hier baalde ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing. Dat mijn product perfect is begrijp ik goed, echter wil ik dit zelf gaan verkopen en niet mijn buren.

juridisch adviseur

Uiteindelijk heb ik telefonisch contact gezocht met Fifth. Een afspraak maken was dan ook zeer aan te raden,dit heb ik dan ook direct gedaan. Door de geschikte juridisch adviseur is mijn probleem vrijwel direct verholpen. Er werd een duidelijke aanpak geregeld en vanaf dat moment is de product bij onze buren weggehaald.