Sven Stevens

Alles over Fashion

Online een advocaat zoeken

1 min gelezen
advocaat zoeken

Helaas, ook ik moet een advocaat zoeken. Dit nadat ik een verschil heb met mijn ex-partner. Helaas komen wij hier niet zelf uit. Mijn partner blijft mij dingen verwijten waar ik niet zonder hulp onderuit kan komen. Het belangrijkste is dat het huis verkocht moet worden en de spullen verdeeld moeten worden. Dit laatste hebben wij onwijs veel problemen mee aangezien zij blijft volhouden dat alles door haar is gekocht. Op zich ben ik hierin erg vrijgevig aangezien ik het haar ook wel gun. Alleen nu niet meer nadat mij dingen wordt verwijt waar ik niks mee te maken heb.

advocaat zoeken

Online gezocht naar een geschikt kantoor

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een advocaat. Ik wil maar al te graag dat alles afgehandeld wordt zodat ook ik een nieuwe weg in kan slaan. Op dit moment gaat mij dat niet lukken omdat mijn ex-partner teveel invloed heeft. Zij blijft dingen volhouden en dit resulteert op het feit dat ik mijn werk niet naar behoren kan uitvoeren.

advocaat zoeken

Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van advocatenjuristen.nl. Hier heb ik al enorm veel informatie gelezen. Toch heb ik er alsnog voor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Hopelijk kunnen zij ervoor zorgen dat mijn ex-partner en ik op een fatsoenlijke manier kunnen scheiden.