Sven Stevens

Alles over Fashion

Laat een mok bedrukken

2 min gelezen
mok bedrukken

Een mok bedrukken leek mij heel erg leuk om te doen, ik hou er namelijk erg van om creatief bezig te zijn. Mijn man is binnenkort jarig en hij drinkt altijd koffie op het werk. Daarom wil ik hem graag een beker cadeau doen die hij mee naar het werk kan nemen. Zo kan hij soms even aan mij denken, als hij bezig is met zijn werkzaamheden. Een was een beker waar ik een naam op kon zetten, die vond ik net niet leuk genoeg. Na lang twijfelen tussen twee bekers, koos ik er voor een met een handvat in een hartjes vorm. Mijn man en ik waren namelijk dit jaar vijf jaar getrouwd. De foto die ik erop ging zetten was dan ook van onze bruiloft. Ik weet zeker dat hij dit een heel erg leuk cadeau gaat vinden.

mok bedrukken

Heel romantisch

De mok bedrukken met de mooiste trouwfoto van mijn man en mij ging heel makkelijk. Een paar dagen later lag er een pakketje op mijn werk op mij te wachten. Ik had het daar naar toe laten verzenden, anders zou mijn man het misschien al zien. De beker was echt heel erg goed ingepakt en beschermt. De foto zag er echt heel erg goed uit, de kwaliteit was er niet op achteruit gegaan. Omdat het natuurlijk een romantisch cadeau was, pakte ik het heel erg mooi in met rood papier. Toen mijn man de beker uitpakte was hij heel erg verrast. Hij zei dat hij erg blij was met het mooie cadeau.

mok bedrukken