Sven Stevens

Alles over Fashion

Superleuk dekentje van quiltstof gemaakt!

2 min gelezen
Fraai design

Ik ben zeer tevreden over het aanbod, de kwaliteit en de service van Hobbyhoekje! Ik vind het heel leuk om creatief te zijn en te naaien, dus heb ik op deze site mooie quiltstof besteld in verschillende patronen om er een dekentje van te maken.

Mooie collectie quilt stof

Mooie stoffen met prachtige patronen en goede kwaliteit

Aangezien mijn nichtje in verwachting is van een meisje en ze daarom graag nog een dekentje voor haar baby wilde, heb ik besloten om zelf een dekentje van quiltstof voor haar te maken. Ik kon kiezen uit veel ontwerpen en het leuke is dat je zo dus eigenlijk je eigen unieke quiltdekentje kunt samenstellen.

Ik heb daarom een aantal designs met vintage bloemenpatroontjes gekozen die heel meisjesachtig zijn. De lievelingskleuren van mijn nichtje zijn rood en roze, dus heb ik dit kleurenpalet aangehouden bij het uitzoeken van de stoffen. Verder is de kwaliteit van de stoffen ook enorm goed: de kleuren spatten echt van de stof af en het materiaal is mooi stevig zonder stijf te zijn. Er valt hier dus heel makkelijk mee te werken en de stof is goed te snijden en te naaien. Het dekentje was binnen no time af en ik heb het cadeautje inmiddels aan mijn nichtje gegeven.

Mooie deken maken

Ze is er enorm blij mee! Ze vindt het dekentje en de patronen heel erg mooi en het past perfect in de babykamer. Ik ben zeker van plan om in de toekomst nog meer stoffen te bestellen, want ik wil nu ook graag een dekentje voor mezelf maken. Ik houd zelf van een stoere stijl dus ik zal nu meer voor blauwtinten en geometrische patronen gaan, maar een ding weet ik zeker: het dekentje wordt wederom superleuk dankzij de mooie stoffen van Hobbyhoekje!