Sven Stevens

Alles over Fashion

Tegel Valkenswaard

1 min gelezen
JanvanErp

Mooie tegels zijn tegenwoordig moeilijk te vinden voor een voordelige prijs. Bij Jan van Erp is dit niet zo. Ze hebben al 50 jaar ervaring in het verhandelen van tegels. Jan van Erp is 50 jaar geleden begonnen met het handelen in Tegel Valkenswaard. Nu 50 jaar later is zijn bedrijf uitgebreid tot een waar sanitair paradijs met 4 verschillende showrooms vol met experts en diensten die ze kunnen leveren.

Soorten tegels

tegel valkenswaard

Jan van Erp heeft een immense collectie aan tegels. Ze verkopen allerlei verschillende stijlen, grote en kwaliteit tegels. Ze verkopen tegels voor de keuken, woonkamer, badkamer en waar je nog meer tegels voor nodig hebt. Deze tegels zijn allemaal voor een voordelige prijs te vinden op de website en van hoge kwaliteit. Stenen moeten van hoge kwaliteit zijn. Ze maken veel mee in hun leven. Kinderen spelen erop. Er loopt een hond iedere dag over de vloer. Iedereen loopt er, Je laat wel eens wat vallen en noem maar op.

De showroom

In de showroom kan je alle tegels waar ze over beschikken bekijken. De mensen die rondlopen in de winkel kunnen je alles vertellen over de tegels die ze hebben.