Sven Stevens

Alles over Fashion

Wij gebruiken aquafinesse voor onze spa

1 min gelezen

We hebben altijd al de wens gehad om een spa in onze tuin te laten plaatsen, niet een hele grote, maar gewoon eentje waar ruimte voor vier personen in zit. Zo hebben we deze wens vorig jaar laten uitvoeren en kunnen we tegenwoordig onze dag afsluiten in onze spa met een heerlijk glaasje wijn erbij, lekker romantisch. Nu vooral met het warme weer maken we meer gebruik van onze spa, meerdere keren per dag nemen we wel een duik in het water, lekker verfrissend. Tegenwoordig gebruiken we aquafinesse om het water helder en fris te houden. We gebruiken dit één keer per week, en sindsdien blijft het water langer helder en fris, bovendien krijgt kalkaanslag zo geen kans. Met een verpakking van aquafinesse doe je ongeveer drie tot zes maanden, dus kunnen we nog even vooruit. Een voordeel is dat er geen chloor in zit, iets waar ik zelf totaal niet tegen kan. Heb er dan ook altijd een hekel aan als ik op vakantie ben en in een zwembad ga zwemmen waar veel chloor in zit, meestal krijg ik na het zwemmen veel jeuk over mijn hele lichaam. Daarom ben ik blij dat er in onze eigen spa geen chloor aan te pas komt, zo kan ik echt genieten van mijn zwembad. aqua_finesse_c18_l

Lekker ontspannen

Ik geniet bijna elke dag wel van mijn eigen spa in de tuin. Is het niet alleen dan wel met een paar goede vrienden. Altijd een zeer gezellige tijd om zo lekker te kunnen ontspannen.  chloor_70_tabl